Skønhed: Et skønt øjeblik

Hudpleje som makeup

If the latest Fashion Week is any indication,
skin is in. Og nøglen til en fantastisk glød findes sikkert allerede i dit toiletskab.

Dup Advanced Night Repair øverst
på kindbenene, så huden får en dugfrisk glød.

Vi elsker dobbeltvirkende skønhedsprodukter. Disse hybridprodukter kan være alt lige fra cremefarve, der fungerer både som læbestift og blush, til cremer, der både fugter og primer. De forenkler vores skønhedsrutiner og giver plads i makeuppungen. Men makeupartisterne gik nye veje ved sidste modeuge ved at bruge en hel kategori på en anderledes måde: Hudpleje som makeup

Det er selvfølgelig ikke fuldstændig banebrydende – skønhedsindustrien har i årevis brugt makeupprodukter med hudplejende fordele. Det, der gør denne trend så speciel, er, at makeupartisterne ved adskillige shows helt undlod at bruge makeup, men i stedet kastede sig over masker, olier og serummer og på den måde gav modellerne den himmelske glød, som vi arbejder så hårdt på at efterligne med et væld af cremer, glimmer og highlightere.

Ved17 Proenza Schouler-showet for efterår/vinter stylede makeupartisterne modellerne med to renseprodukter med både olie og creme efterfulgt af en maske. Pigerne gik derefter ned ad catwalken med intet andet end en smule fugtighedscreme. Ved Monse-showet blev modellernes ansigter primet med en essens, der gav dem en dugfrisk glød, der syntes at stråle indefra.

Og i modsætning til mange skønhedstrends, der nogle gange kræver en meget trænet hånd (vingeeyeliner fx), er dette look noget af det nemmeste at opnå. Hvis du allerede bruger vores kultfavorit Advanced Night Repair Serum i din hudplejerutine, kan du prøve at duppe den øverst på kindbenene og ned langs næseryggen, så du skaber dugfriske highlights. Du kan også prøve at påføre den nye Advanced Night Repair Concentrated Recovery Eye Mask og lade serummet sidde på huden bagefter i stedet for at massere det ind. Maskens form tilpasser sig perfekt til de steder, du gerne vil highlighte. Og pludselig er det nemmere end nogensinde at få den smukkeste glød, der gør dig selfie-klar.

Køb produkterne

Til toppen
Powered by Translations.com GlobalLink OneLink SoftwarePowered By OneLink