Livsstil: DET SUNDE LIV

Læs dine læber

Tro det eller ej – dine læber er lige så unikke som dit fingeraftryk. Og det farverige aftryk, dit kys efterlader, kan fortælle en masse om din personlighed.

Din mund siger mange ting (og forhåbentlig er de meste af dem gode). Ifølge lipsologen Jilly Eddy kan dine læber – og især dit læbeaftryk – også fortælle hel en masse. Lipsologi er kunsten at kunne aflæse læbeaftryk, og ved hjælp af dette kan man sige en masse om en person baseret på læbeaftrykkets størrelse, form, stilling, linjer, mærker og intensitet. Eddy har analyseret tusindvis af læbeaftryk i over 20 år og mener, at selv en lille særegenhed kan afsløre en hel del om din personlighed.

At lave et aftryk er lige så nemt som at påføre læbestift, og med vores nye Pure Color Envy Hi-Lustre Lipstick kan dit kys virkelig skinne som solen. Så Estée Stories bad Eddy om at identificere de vigtigste karakteristika, du skal se efter for at lave din egen analyse. Du påfører bare din yndlingslæbestift, presser læberne to gange mod et stykke papir (så du laver to tydelige aftryk – husk at påføre et nyt lag læbestift mellem de to aftryk), og så kan du gå i gang med analysen. Dit læbeaftryk kan falde sammen med flere af de karakteristika, der er beskrevet nedenfor, men alle disse kvaliteter er en del af det, der gør dig lige så unik som et snefnug.

Hjørner

Opadvendt + lukket
Det tyder på, at du er en ubekymret person. Du er optimistisk og vant til, at tingene går lige efter dit hoved – med andre ord har du svært ved at håndtere store, uforudsete ændringer. Du bryder sig ikke om at skulle tage hurtige beslutninger, men vil helst overveje konsekvenserne. Men du ser altid positivt på tingene.

Afskåret + åben
Du gør dit bedste for at holde fokus og gøre dit arbejde ordentligt. Du foretrækker at følge strømmen og laver som regel aldrig rav i den. Men de åbne hjørner tyder på, at du er klar til en forandring – jo større en åbning, du ser, desto hurtigere vil du gå efter forandringen og deltage aktivt i den.


Amorbue

Let til moderat
Den V-formede fordybning midt på overlæben kaldes for amorbuen, men det er ikke alle, der har en amorbue, der er særlig tydelig. Hvis amorbuen er tydelig på dit aftryk, er du sandsynligvis rolig, samarbejdsvillig og alsidig. Disse karaktertræk gør dig til en formidabel mægler og forhandler, fordi du kan se alle sider af en situation og er i stand til at finde løsninger, der fungerer for alle. Du har også en naturlig evne til at få alle, du møder, til at føle, at du vil dem det bedste.

Ingen amorbue
Du bryder dig ikke om at tage imod ordrer. Du vil gerne hjælpe andre, men det er bedst for dem, hvis de fortæller dig, hvad de har brug for, giver din en deadline og så lader dig gøre det. Du er selv udmærket klar over, hvordan du bedst løser en opgave – og det selvfølgelig til tiden. Men hvis nogen prøver at blande sig eller give dig stikpiller, kan det hele være lige meget.


Former

Rektangulær/firkantet
Begge disse former tyder på, at du har begge ben solidt plantet på jorden og ikke er nem at slå af pinden. Det betyder, at du ved, hvad du tror på, og at du kender dine grænser. Du er den person i familien eller vennegruppen, som alle kan regne med. Du er respekteret for dine råd, klarsynethed og evne til at vejlede.

Trekantet
Du kommer godt ud af det med andre og er nem at være sammen med. Du er den modige, der sætter ting i gang, men ikke tager æren for det – du får tingene til at ske, men holder dig i baggrunden. Du har en enestående evne til at se og anerkende andres styrker og talenter og inspirerer alle omkring dig til at sigte højere og nå deres mål.


Køb produkterne

Til toppen
Powered by Translations.com GlobalLink OneLink SoftwarePowered By OneLink