EKSKLUSIVT TILBUD TIL NYE MEDLEMMER
Tilmeld dig og få 15 % rabat
EN ONLINEORDE*
TILMELD DIG NU
EKSKLUSIVT ONLINE
Luksusprøver ved alle køb


Vælg to produktprøver, eller køb for over 500 kr. og vælg tre produktprøver.

*Antal og produktprøver kan variere i forhold til hvad der er vist på billedet. Estée Lauder forbeholder sig ret til at erstatte produktprøver med lignende prøver eller af større værdi uden forudgående varsel.

VÆLG NU

Flere særtilbud

Gratis produktprøve
Gratis produktprøve
ved hvert køb
Vælg nu
Fri fragt ved hvert køb.

Du får fri fragt på alle ordrer – store som små.

LÆS MERE
Fri gaveindpakning
ved alle køb på esteelauder.com

En særlig service fra Estée Lauder. Med elegante gaveæsker bliver dine gaver endnu flottere. Gratis gaveæske ved alle køb.

* Tilbuddet er begrænset og gælder kun, så længe lager haves. Kun én produktprøve pr. ordre. Produktprøvetilbud må ikke kombineres. For at sikre den bedst mulige tilgængelighed har vi begrænset tilbuddet til maks. én pr. kunde. Tilbuddet gælder kun i Danmark. Alle tilbud om "fri fragt" gælder kun for STANDARDLEVERING, med mindre andet er angivet. Det gældende købsbeløb omfatter ikke køb af e-gavekort, fragt, administration, moms, varer, der ikke er omfattet af tilbuddet, eller varer, der ikke er på lager på købstidspunktet. Læg mærke til udløbsdatoen, hvor det er gældende. Tilbud udløber kl. 23.59. Tidspunkt på den angivne udløbsdato, medmindre andet er anført. Tilbuddene gælder ikke tidligere bestillinger eller bestillinger under behandling. Vi forbeholder os retten til at annullere enhver bestilling på grund af uautoriseret, modificeret eller ikke-berettiget brug af tilbuddet, og vi forbeholder os retten til at ændre eller annullere denne kampagne på grund af systemfejl eller uforudsete problemer. Vi forbeholder os retten til at erstatte enhver gratis vare med en vare af samme eller højere værdi. Aktuelle tilbud kan ændres uden varsel. Der kan også være andre restriktioner.

15 % rabat kan bruges til 1 køb på esteelauder.dk. Kan ikke kombineres med andre rabatter, specialtilbud, bl.a. gaver i forbindelse med køb og køb i forbindelse med købsprogrammer. Kan ikke benyttes i kombination med andre tilbud, herunder gavekort. Andre begrænsninger kan være gældende.

Dette indhold indeholder kode, der ikke skal indtastes i CMS-indhold.

Fjern kodenog sæt den i stedet i skabeloner og/eller hjemmesidens CSS- eller Javascript-filer.

Denne kode kan ødelægge hjemmesidens frontenddisplay, ødelægge CMS-redigeringsskærmen og vanskeliggøre lokalisering af dette indhold til en anden lokalitet.

Til toppen
Powered By OneLink