Om Aerin


Om Aerin

OM AERIN BEAUTY

AERIN Beauty er et eksklusivt duftbrand, der er inspireret af stifteren Aerin Lauders karakteristiske stil, historie og æstetiske sans. Brandet bygger på Aerins femininitet, hendes tro på traditioner, passion for blomster, kunst og rejser og hendes historie inden for duftskabelse. AERIN Beauty giver kvinder mulighed for at vise deres feminine og smukke side ved hjælp af en nøje sammensat kollektion af dufte og rosenprodukter, der er meget personlige for den kvinde, der bærer dem.

Duftkollektionen fra AERIN Beauty er en række moderne dufte, hvor hver enkelt giver dig en helt ny og anderledes oplevelse. Hver enkelt duft er sammensat af de fineste ingredienser i spændende og karakteristiske kombinationer. Hendes Rose Collection er et nøje sammensat udvalg af bade- og kropsprodukter med en unik og meget eksklusiv rosenduft.

 

OM AERIN

AERIN er et eksklusivt globalt livsstilsbrand inspireret af stifteren Aerin Lauders karakteristiske stil. Ud fra tanken om at det skal være nemt at leve smukt, har brandet skabt nøje sammensatte kollektioner inden for skønhed, accessories og indretning. Aerin selv elsker rejser, mode og design, og hendes egen livsstil er en af de største inspirationskilder for brandet. Hvert enkelt produkt er klassisk, men altid med et moderne twist. De er skabt til at gøre livet smukkere og afspejler lethed og raffinement.

Hun er uddannet på University of Pennsylvanias Annenberg School of Communications og startede sin karriere hos Estée Lauder i 1992. Her har hun haft forskellige lederstillinger, bl.a. Senior Vice President og Creative Director. I dag er hun Style and Image Director for Estée Lauder.

 

Inspireret af Marokko

Introduktion af Tangier Vanilla
Se mere

Spørgsmål og svar med AERIN

Introduktion af Tangier Vanilla
Se mere

Sådan skabes en duft

DUFTNOTER: AERINS Dust Collection
Se mere
Til toppen
Powered by Translations.com GlobalLink OneLink SoftwarePowered By OneLink