March 31,

Tag et kig på tøjdesigner Jenni Kaynes livsstilsblog, Rip & Tan på en hvilken som helst dag, så finder du med garanti et hav af ideer til en sund livsstil – alt lige fra vegetariske og veganske opskrifter til rustik og trendy servering, råd til, hvordan du kan leve bæredygtigt, og tips til, hvordan du laver tørrede krydderbuketter.

Men Jenni har ikke altid levet holistisk. “Da jeg var gravid med min første søn, Tanner (han og Jennis datter Ripley er inspirationen bag bloggens navn Rip & Tan), begyndte jeg at blive opmærksom på, hvad jeg puttede i munden og smurte mig ind i,” siger hun. Siden da er Jenni blevet en sand sundhedsguru (selvom hun dog indrømmer, at hun har enkelte bløde punkter, når det handler om mad: “Jeg har svært ved at sige nej til pommesfrites, og jeg elsker en margarita i ny og næ …”), så vi besluttede, at hun ville være den perfekte person til at skabe en nærende opskrift inspireret af vores nyeste anti-aging-hudplejelinje, Revitalizing Supreme +.

Jenni var inspireret af linjens hovedingrediens, moringa-ekstrakt, som er en usædvanlig plante, der er spækket med næringsstoffer, essentielle joner, aminosyrer og omega-3-fedtsyrer. “Jeg tror, det bliver den nye hotte superfood,” siger hun. Og vores forskningspartner, dr. Ilya Raskin fra Rutgers University, giver hende ret: “Hvis vi ikke havde andet at spise, ville vi kunne få alle de nødvendige næringsstoffer for at kunne overleve fra én enkelt moringa-plante,” forklarer han. Revitalizing Supreme + indeholder ekstrakt af planten Moringa Oleifera, der indeholder mere kalcium end mælk, mere A-vitamin end gulerødder og mere C-vitamin end appelsiner. Derudover hjælper Moringa Oleifera-ekstrakt med at “aktivere” flere foryngende processer i huden, hvilket reducerer irritation og booster hudens naturlige kollagen. Skønhed indefra – i et helt nyt lys.

Jennie elsker moringa, og for at fremhæve denne nye superfood, foreslår hun at lave smoothien i en skål – så kommer moringaen virkelig til sin ret. “Jeg elsker smoothie i en skål – det er fantastisk fx til morgenmad,” forklarer hun. “Der er noget virkelig tilfredsstillende ved at spise smoothie med en ske, så vi gør den lidt tykkere.”

En suveræn smoothie

Ligesom de fleste traditionelle smoothies starter Jennis version i en blender. Men i stedet for at blende ingredienserne til en tyndtflydende masse, blender hun dem kun kort, så de bare lige blødgøres. Og ligesom med mange af hendes design er resultatet en enkel og klassisk skønhed. “Jeg elsker alle detaljerne i livet og mener, at alt skal have en funktion, men samtidig være smukt og specielt,” siger Jenni. “Og det mener jeg, denne opskrift repræsenterer. Alle ingredienserne er klassikere: avocado, bær – ting, du altid har i køkkenet. Og den nye superingrediens, moringa, har en lidt jordagtig smag i sig selv, men det smager man ikke i smoothien. Jeg er vild med, at det ikke har en gennemtrængende smag, men at du får alle de gode næringsstoffer.” Ligesom Jenni kan du sætte dit helt eget præg på smoothien med et væld af toppings i forskellige farver og former. Jenni beskriver smoothiens smag som “sødlig – ikke supersød – og med et en lille, lækker skarphed.” Og som sagt kan du finde den version, der passer bedst til dig – og din hud.

 

Ingredienserne:

 

1-1½ avocado

2 tsk. moringa-pulver (fås i helsekostforretninger, hos Matas eller i velassorterede supermarkeder)

1 håndfuld spinat

1½ cups coconut water (or regular water)

1-2 dadler

1 small handful of berries (choose your favorite)

1-2 tsk. plantebaseret proteinpulver (valgfrit)

 

Blend alle ingredienserne, til de er bløde, men ikke flydende.

 

Topping:

Kakaonibs

Passionsfrugt

Sesamfrø

Eller bare brug fantasien!

Til toppen
Powered by Translations.com GlobalLink OneLink SoftwarePowered By OneLink