EU-kontaktcenter for Privatpolitik

Vi beskytter dine personlige oplysninger og værdsætter din tillid. Estee Lauder Cosmetics A/S, 4110 Delta Park 37, 2662 Vallensvæk Strand, Denmark er ansvarlig for behandlingen af dine personlige oplysninger, du afgiver til Kundekontaktcentret.

Når du kontakter Kundekontaktcentret, indsamler vi personlige oplysninger om dig, så som dit navn, kontaktinformation, hensigten med din forespørgsel eller klage, din telefonsamtale med vores ansatte, besvarelserne i vores Produktspørgeskema til Forbrugere og andre detaljer vedrørende din forespørgsel eller klage, herunder dine personlige og fysiske kendetegn, forbrugeradfærd og sundhedsrelaterede oplysninger.

Vi anvender de personlige oplysninger, du afgiver, til at undersøge og behandle din forespørgsel eller klage, og, hvor påkrævet, til at:

  • Overvåge og analysere vores produkter og tjenester
  • Rapportere visse effekter af vores produkter til anerkendte myndigheder
  • Forbedre kvaliteten af vores tjenester og oplære vores ansatte
  • Opbevare statistikker og udarbejde rapporter om vores produkter og tjenester
  • Opbevare interneoptegnelser

Dette gør vi i det omfang, det er nødvendigt for at overholde vores lovmæssige forpligtelser og forfølge vores personlige interesser i forhold til at forbedre vores produkter og tjenester. På forespørgsel kan du få oplyst årsagerne til, hvorfor vi ikke anser vores lovmæssige interesser for at tilsidesætte dine interesser.

Dine personlige oplysninger vil kun blive delt med bemyndigede medarbejdere i vores Kundekontaktcenter, Forskning- og udviklingsafdeling, Rapporterings- og Analyseafdeling samt vores hovedkontor. Vores serviceleverandører, der er ansvarlige for oversættelse, vores kontaktcenters teknologi og hosting af vores databaser kan også få adgang til dine personlige oplysninger udelukkende til disse formål. Om nødvendigt kan vi desuden dele dine personlige oplysninger med lokale myndigheder med henblik på overholdelse af lovmæssige rapporteringskrav, eller, hvis det er tilfældet, med lægevidenskaben. Vores serviceleverandører og hovedkvarter kan være placeret uden EU i lande, som ikke er godkendt i forhold til at levere et tilstrækkeligt databeskyttelsesniveau (så som USA). Når vi overfører dine personlige oplysninger til et sådant land, implementerer vi forholdsregler, herunder EU's kontraktmæssige standardklausuler, for at sikre, at dine personlige oplysninger forbliver beskyttede, efter de er overført, i overensstemmelse med artikel 46 i EU's generelle databeskyttelsesregulativ.

Vi opbevarer dine personlige oplysninger, indtil behandlingen af din forespørgsel eller klage er afsluttet eller længere, såfremt dette kræves under den pågældende lov. Vi tager passende forholdsregler udarbejdet til at beskytte de personlige oplysninger, du afgiver, herunder begrænset adgang til dine personlige oplysninger, hvor det er påkrævet.

I overensstemmelse med gældende lov er du berettiget til at få adgang til, ændre eller slette dine personlige oplysninger. Du er ligeledes berettiget til at protestere mod behandlingen af dine personlige oplysninger eller at begrænse behandlingen.
Hvis du har spørgsmål til denne notits om beskyttelse af personlige oplysninger, eller hvis du ønsker at anvende dine rettigheder til beskyttelse af dine personlige oplysninger eller modtage en kopi af vores dataoverførselsmekanismer, bedes du venligst ringe til 0800 074 6905 eller kontakte vores databeskyttelsesansvarlige på privacy@elceurope.com.

Hvis du mener, efter du har kontaktet os, at, finder, at beskyttelsen af dine personlige oplysninger er blevet overtrådt eller anvendelsen af dine personlige oplysninger ikke er i overensstemmelse med gældende databeskyttelsesregler, kan du indsende en klage til en overordnet myndighed i det specifikke EU-land, hvor du er bosiddende, arbejder eller til den hævdede overtræder af disse regler.

 

Til toppen
Powered by Translations.com GlobalLink OneLink SoftwarePowered By OneLink