ET ÅBENT BREV TIL

PARFUME


KÆRE PARFUME,

Tak fordi du flyttede os, når vi har været stillestående, fordi du forbinder os, når vi har været alene og løftede os, når vi har været nede. Vi undslap vores hjem ned ad dine rosenbeklædte stier, på tværs af rødmende ørkener og månebelyste skove. Du skabte magi midt i det hverdagsagtige. Du fyldte vores sanser med optimisme, med glæde. Du har været et stænk af farve mod en grå, sygnende kulisse.
Det er måske kun kunst og duft, der har en sådan kraft.

Oplev de dufte, der fortsætter med at transportere os, løfte vores humør og pakke os ind i varme minder –

TIL AT TRANSPORTERE DIG

VÆLG EN KOLLEKTION BYGGET PÅ MAGI.

Vores Luxury Fragrance Collection vil transportere dig til hemmelige haver og solfyldte paladser i himlen. Fremstillet med de fineste ingredienser og en udsøgt sans for detaljer, alle otte dufte blev lavet til at bevæge dig.

TIL DINE MINDER

VÆLG EN PARFUME MED EN RIG HISTORIE.

Et ikon siden den blev lanceret i 1984, Beautiful er blevet båret af brude, gået i arv fra generation til generation og givet i gave på utallige Mors Dage. Denne parfume med 1.000 blomster byder på romantiske noter af rose, lilje, tuberose og appelsinblomst.

TIL AT FORELSKE SIG MED

FIND EN PARFUME FYLDT MED PASSION.

Beautiful Magnolia Intense er vildt passioneret og lumsk berusende. Denne duft vil efterlade dig lige så uimodståelig som Magnolia-blomsten, når den mødes af rige skove og berusende gylden vanilje.

Gå på opdagelse...

Se vores andre artikler

Til toppen
Powered by Translations.com GlobalLink OneLink SoftwarePowered By OneLink