Aerins verden: Skønhed


Spørgsmål og svar med Aerin

Hvad var din inspiration, da du skabte AERIN Tangier Vanille?
Tangier Vanille er inspireret af Tangers mystik og storslåethed – det er et sted, hvor mange kulturer mødes. Alle vegne dufter det af krydderier, som fx vanilje, kanel og safran. Der er altid noget spændende at opleve – uanset om du befinder dig i paladserne, haverne eller de legendariske basarer.

Hvilken type kvinde havde du i tankerne, da du skabte denne duft?
Det er en hverdagsduft til kvinder, der elsker en krydret og varm duft med et strejf af vanilje, bergamot, ambra og musk.

Hvad gør AERIN Tangier Vanille unik?
Den storytelling, der ligger bag, og den følelse, duften giver, er det, der gør den unik. Tangier Vanille er ikke bare en duft, men en helhedsoplevelse. Duften er en hemmelig dør til Marokkos mystik og storslåethed.

Kan du fortælle os lidt om ingredienserne i duften?
Tangier Vanille er en unik kombination af noter, der minder mig om Marokko – især vanilje og bergamot. Hjertenoten lokker med vanilje fra Madagaskar – en af de fineste og mest kostbare typer vanilje, der findes i verden. Den giver et unikt og karakteristiske indtryk, fordi den traditionelle søde aroma får et uventet twist med de udsøgte blomsterduftende undertoner. Det giver en fin og alligevel fyldig aroma.

Kan du fortælle os lidt om indpakningen?
Inspirationen til indpakningen til Tangier Vanille er hentet i de nordafrikanske stammers klædedragter. De håndmalede design i chokoladebrune og lysegule farver repræsenterer duftnoterne – mørke, eksotiske elementer kombineret med vanilje.

Til toppen
Powered by Translations.com GlobalLink OneLink SoftwarePowered By OneLink